Saturday, June 25, 2011

WELCOME, SUMMER!Fotos d'avui.

L'estiu ja ha arribat i encara no m'ho crec. Ara ja em puc alçar tard pels matins i posar-me a fer tot allò que m'agrada i que m'ha mancat molt durant aquest darrer curs. Aquells que em llegiu ja sabeu de què parle. El deixar volar la imaginació, dibuixar, crear, llegir revistes, anar a exposicions, concerts, sortir, riure...
En aquest post, també aprofite per donar les gràcies a aquells que em seguiu, que sou principalment amics, i també per comentar la problemàtica a la què m'enfronte a l'haver d'escollir idioma quan publique un post. No sé com resoldre-ho perquè el meu objectiu és que tot el món puga entendre el que escric però també m'agradaria publicar amb la meua llengua que és el català. Així que continuaré fent un mix de llengües segons l'ocasió.
Bon estiu a tots!


Summer has just begun and I still can't believe it. Now,  I can get up late in the morning and start doing all the things that I  love and that I missed a lot during this last year. Those who read me know what I mean. Let fly the imagination, create, drawing, reading magazines, going to exhibitions, concerts, going out, laughing..
In this post, I also want to thank whose who follow me, who are mainly friends, and also to discuss the issue on which I'm involved having to choose the language when I publish a post. I don't know how solve it because my intention is that everyone can understand what I write but I also want to write in my language that is the catalan. So I will continue doing a mix of languages according to the occasion.
Good summer to everyone!

7 comments:

 1. se ve divino manavid en mini!!!!!!!!

  ReplyDelete
 2. En verano suelo aburrirme, tengo tanto tiempo libre que no sé que hacer...

  ReplyDelete
 3. aquest blog és genial!
  manavid rocks!

  ReplyDelete
 4. Si, per fi poder-se aixecar tard és un luxe!
  M'agraden molt les fotos :)

  beautylipstick.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Moltes gràcies Marina!! Yo tmb et tinc fitxada ya! ;)

  ReplyDelete
 6. Hola Marina. Primer de tot, mil gràcies pel teu comentari al blog. Saps, avui he actualitzat, fa dies que volia fer-ho però no acabava de trobar les paraules, i de fet, no tinc clar que hagi trobat les adequades. Necessitava aquest petit parentèsi. Però t'he de donar les gràcies, el teu comentari va ser el que més em va ajudar a tornar. Tu tampoc deixis aquest raconet; t'has forjat un espai on s'hi respira aire fresc i molta creativitat. Una abraçada!!! ;)

  ReplyDelete
 7. Ai, Marina. Així ens va a molts: però sempre apostem per la nostra llengua que és la realmente amenaçada d'extinció. Per cert, que no pugueres alçar-te tard ni fer el que vols, val. Però això de no riure!? ni pensar-ho, eh? Besos guapíssima.

  ReplyDelete