Monday, July 25, 2011

INSPIRATION

 
 
 
 
 
 
 Dalí / Picasso / Klimt / Dix / Dégas / Marc / Monet / Matisse / Manet
(collage created by me using pictures of "streetfsn" and some paintings)


Vaig escoltar a algú dir que la inspiració ve de sobte com una espècie de focs artificials, però, cada vegada més, m'adone de lo errònia que és aquesta afirmació. Si l'artista és qui  la sensibilitat per observar la natura en la seua forma més subtil i essencial llavors és ell el que es crea en la seua pròpia tècnica per reproduir la sensació que ell va absorbir connectant creativitat, observació i pròpies impressions.
I el més irònic en aquest món: quants perden els valors essencials quan diuen que la moda no és art?.
Bah.One day I heard someone say that inspiration comes suddenly as a sort of fireworks but it is, though, a bad statement. If the artist is the person who has the sensitivity to observe nature at its most subtle and essential way, then he is establishing its own technique to reproduce the feeling that he absorbed connecting creativity, observation and own impressions.
And the most ironic thing in this world: how many people lose their essential values ​​when they say that fashion is not art?.Bah.

11 comments:

 1. a very interesting post! I like it!!!

  “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” CC.

  FASHION IS ART.

  ReplyDelete
 2. Puede que haya sido el mejor post que haya visto en meses. Lo he disfrutado mucho. Siempre intento demostrarle a la gente que la moda no debe tomarse como algo banal o superficial, que solo es un tipo de arte más, que evoluciona con el conocimiento o la ciencia, que debería estudiarse en Historia del Arte. No podrías haber acertado más con las comparaciones. De verdad. Una idea simple, pero prometedora. De echo te pediré permiso para hacer un post con la misma idea si no te importa. Chapeau. De verdad.

  ReplyDelete
 3. muchas gracias por lo que me dijiste en mi post!!!
  y acerca del tuyo,me ha encantado,como del arte y la inspiración puede haber similitud con unas imágenes reales !!!! buen trabajo!!!

  ReplyDelete
 4. eres de vlc? me too!!! te sigo que se me habia olvidado decirtelo!! jeje

  ReplyDelete
 5. Hola Marina, primer de tot moooltes gràcies pel teu cometari! De debò, dir a algú a qui escriure li dona vida que aconsegueix donar vida a les paraules...em deixes muda, és el més gratificant que et poden dir, el més gran elogi! Només cal entrar al teu espai per veure que tens una artista dins, així que moltes gràcies per visitar-me, m'encanta saber la teva opinió i la valoro. I ara deixa'm que et comenti la teva entrada.....

  M'ha encantat!!!!! Precisament, he parlat sobre moda, inspiració, moda VS art amb moltes persones; i com tu, sóc de les que defenso que la moda és art. Però només podrà ser art quan la gent sàpiga treure l'essència real que té. I tu ho has fet a la perfecció. Amb unes quantes imatges has demostrat el coneixement que tens del sector, el que hi ha rere una peça, la profunditat de cada col·lecció, per contra dels que creuen la moda un aspecte superficial. En definitiva, entrades com aquestes són les que em corroboren per què segueixo tants pocs blocs de moda; sent el teu el primer de la llista. Estic cansada de ego blogs que no tenen cap condiment ni coneixença del que ensenyen; són blogs en serie. El que tu aportes aquí és edició limitada i per això passo i passaré sovint per aquí, encara que a vegades sigui una mica en silenci ;)

  Podria parlar-te alguns paràgrafs més sobre tot això, perquè tot i no saber-ne m'apassiona, com qualsevol art, però ja seria hora que anés per acabar! Si algun dia tingués la sort de saludar-te en persona ja tindriem tema de conversa per estona jaja

  Una abraçada artista!

  ReplyDelete
 6. el arte siempre es inspiración!
  olguiscloset.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. En realidad, creo que esto tiene más magia si lo conservas tu, aunque te avisaré si hago algún guiño al arte en la moda :)!

  ReplyDelete
 8. this is one of the best inspiration posts i have ever seen. so smart paring fashion and art. they go so well together. almost as good as cheese and wine

  Paolina
  check me out!

  calurvillade.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. woooow me encanta se pueden ver las obras reflejadas de un modo increible en la ropa y en los looks de esas personas!!

  nice blog doll ;)

  ReplyDelete
 10. Niece és el millor post que has publicat. M'enamora observar com vas brollant tot allò que hi ha dintre teu, poc a poc, com a gotes d'essència que ens vas mostrant.

  Felicitats!!!! realment la teva inspiració ens deixa veure l'artista que dus dins.

  Ànims per seguir endavant!!!
  Sempre estaré ací per fer-te costat;-)

  ... amb ganes boges de compartir dies d'estiu...

  T'estime

  ReplyDelete